Tapahtumat

Tapahtumat 2019

Tulevat tapahtumat

03.04.2019

Miten Suomi pärjää työelämän eettisyydessä verrattuna Ruotsiin ja Norjaan?

Helsinki

Niina Anna Webb

09:00 - 12:30

Eettisten arvojen toteutuminen työelämässä on teemana ajankohtaisempi kuin koskaan. Julkisuuteen nousseet väärinkäytökset ja rikolliseen toimintaan liittyvät tapaukset ovat pelkkä jäävuoren huippu. Moni kohtaa työelämässä tilanteita, joissa työnantajan taloudellisista intresseistä, vallitsevasta käytännöstä tai esimiehen suhtautumisesta johtuen on helpompaa olla reagoimatta eettisesti epäilyttävään toimintaan kuin toimia oman omatuntonsa mukaisesti.

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin tilaisuudessa julkaisemme ensimmäisen Nordic Business Ethics Survey -kyselyn tulokset. Kerromme, miten eettiset arvot toteutuvat työelämässä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Maiden välillä on merkittäviä eroja kuten myös ihmisten suhtautumisessa arveluttavaan toimintaan.

Kyselyn ovat toteuttaneet Nordic Business Ethics Networkin perustajat Anna Romberg ja Niina Ratsula. Forensic Risk Alliancen tuki on mahdollistanut kyselyn toteuttamisen.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7A


14.05.2019

Vuosikokous

Tukholma

11:30-12:00 Vuosikokous
12:15-14:00 Esitelmä ja lounas, kahvit

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin vuosikokous pidetään Grand Hôtelin peilisalissa Tukholmassa.
Vuosiokous alkaa klo 11:30 (kokoontuminen alkaen klo 11:15) ja on avoin Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenyrityksille ja heidän edustajilleen.
Kello 12.00 kaikki ilmoittautuneet kutsuvieraat ovat tervetulleita liittymään mukaan.
Telian hallituksen puheenjohtaja Marie Ehrling pitää esitelmän alkaen klo 12:15, jonka jälkeen Suomalais-ruotsalainen kauppakamari tarjoaa lounaan.

Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8

Menneet tapahtumat