Tapahtumat

Tapahtumat 2020

Tulevat tapahtumat

01.10.2020

Nordic Business Ethics -kyselyn julkistamistilaisuus

Webinaari

Adobe Stock 180954505

16:00-18:00 (suomen aikaa)

Tervetuloa osallistumaan Nordic Business Ethics Survey -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen. Tilaisuus pidetään livenä netissä 1. lokakuuta.

Nordic Business Ethics Survey selvittää työntekijöiden kokemuksia eettisyyden toteutumisesta työpaikalla. Kyselyn tulokset herättivät paljon mielenkiintoa keväällä 2019 kun se toteutettiin ensimmäistä kertaa. Tutkimuksen tavoitteena on edistää keskustelua eettisesti kestävästä työelämästä ja niistä haasteista, joita pohjoismaisilla työpaikoilla esiintyy.

Live stream -tilaisuudessa hankkeen toteuttamisesta vastaavan Nordic Business Ethics Networkin perustajat Anna Romberg ja Niina Ratsula esittelevät vuoden 2020 kyselyn tärkeimmät tulokset, jonka jälkeen kuulemme keynote-puheenvuoron Enronin entiseltä talousjohtajalta Andrew Fastow’lta. Enron on aikamme suurin yritysskandaali, joka on vaikuttanut sekä lainsäädäntöön, että eettiseen yritystoimintaan kohdistuviin odotuksiin.

Yhteistyökumppaneina kyselyn toteuttamisessa ja tulosten julkistamisessa toimivat Forensic Risk Alliance, Hannes Snellman, MySpeaker ja FINSVE. Tapahtuman kieli on englanti.

Menneet tapahtumat