FINSVEn asiantuntijapalvelut

service icon 1

Markkinoilletulon valmistelu

Konseptin testaus
Markkina-analyysi
Fact finding -matkat

service icon 2

Etabloituminen markkinoille

Partnerihaku
Yrityksen perustaminen
Yritysostossa avustaminen
Julkiset hankinnat

service icon 3

Markkina-aseman parantaminen

Toiminnan tehostaminen
Yritysten yhteiset markkinointiprojektit


FINSVE auttaa yrityksiä menestymään 

Menestyminen Ruotsin markkinoilla vaatii oikeanlaista markkinatietoa ja huolellista valmistautumista. Suunnittelemme yrityksellesi oikean palvelu­kokonaisuuden ja toteutamme sen. Kokeneet asiantuntijamme tuntevat Ruotsin markkinat. Vuosittain autamme useita kymmeniä suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.


Markkina-analyysi
— miksi? 

Markkina-analyysi on vaihe, jonka yli monet kansainvälistymistään aloittavat yritykset haluavat hypätä kustannussyistä, mutta sen tekemättä jättäminen voi johtaa suuriin virheinvestointeihin.

Markkina-analyysissä kartoitamme yrityksesi tuotteiden tai palveluiden markkinapotentiaalin Ruotsin markkinoilla. Selvitämme mm. tiedot asiakkaista, kilpailijoista, jakeluteistä ja vaikutuskanavista, jotka yrityksesi tarvitsee menestyäkseen Ruotsissa.
 
Asiakasprojektimme alkavat aina henkilökohtaisella tapaamisella, jossa suunnitellaan projektin tarkempi sisältö ja aikataulu. Usein markkinatutkimusprojektien yhteydessä haetaan myös jälleenmyyjää, agenttia tai asiakkaita. FINSVE on yrityksellesi kustannustehokas lisäresurssi Ruotsin markkinoilla.

Lisätietoja, ota yhteyttä

Anne Masalin, seniori markkinaneuvoja

Markku Sirviö, markkinaneuvoja